Home   De Girafjes   Locatie

Locatie

Locatie

De ruimte bij De Girafjes is kindvriendelijk ingericht en er is genoeg ruimte om te spelen, knutselen en ontdekken. De ruimte is rook en diervrij. De kinderen hebben een eigen tafel met bank waar ze aan kunnen zitten om te eten, kleuren, knutselen enz. Ook zijn er voor de kindjes die blijven slapen mogelijkheden om apart te slapen, want op iedere kamer staat een bedje klaar.

Bij De Girafjes worden verschillende activiteiten aangeboden die aansluiten op het ontwikkelingsniveau van het kind. De aangeboden activiteiten zijn niet te moeilijk voor het kind, zodat het kind succes ervaart. Wat goed is voor zijn zelfvertrouwen om verder te kunnen leren in zijn eigen tempo. Een aantal materialen die aanwezig zijn: Kapla, Mega Brands, houten trein, lego, puzzels en spelletjes.  In de achtertuin hebben de kinderen de kans om in de zandbak te spelen of andere buiten materialen. Ook is er een mogelijkheid om een keertje iets te gaan bakken of koken

De Girafjes ligt in een kindvriendelijke omgeving met veel speelmogelijkheden! Zo zijn er twee speeltuintjes op loopafstand aanwezig waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.